SHOARMA PIZZERIA ISTANBUL BOSPORUS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 86 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Pizzeria Istanbul Bosporus. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 15:04 Ik kreeg een soort kebab wat voor gyros door moest gaan, dit ook gemeld. Echter was de telefonisch afhandeling uiterst brutaal en onprofessioneel. Jammer dat een goede en normaal zeer tevreden klant zo wordt behandeld.
24 nov 2022 om 21:08 1 ding is zeker hier is de kipfile het lekkerste van helmond!!! daar ben ik helemaal weg van bij deze tent frietjes vind ik wel weer lekker. wel inderdaad jammer dat de bezorging ooit wel is langer duurd, maar ik vind de moeite het de moeite waard!!!
19 nov 2022 om 14:53 Ik had spaghetti bolongnese besteld maar kreeg meer gehakt dan spaghetti en was te pittig voor een kind, het staat niet bij dat pittig is. Ik vond t jammer want de kleine heeft niks van gegeten omdat voor hem te pittig, en een bord vol gehakt.
13 nov 2022 om 14:41 Eten was van goede kwaliteit, niets op aan te merken. Ben alleen geen fan van de friet zoals deze erbij zit. Overigens wel vreemd dat de bezorgster op het raam klopte ipv. aan te bellen. Maar niet erg.
27 okt 2022 om 22:11 Gewoon rekening houden dat het tegen etenstijd drukker is dus niets haasten. De kleine shoarmaschotel was voor ons zelfs meer dan genoeg en wat heel fijn was, Het was heel goed warm ook nog eens. Goede smaak van alles geen vette hap, netjes verpakt.
17 okt 2022 om 20:22 Top service!
9 okt 2022 om 20:35 Duurde te lang
25 sep 2022 om 2:36 Toppie
19 sep 2022 om 19:50 Tot nu toe de beste kapsalon van Helmond, ga zo door !
19 sep 2022 om 11:22 De spaghetti leek meer op een kapsalon dan op spaghetti. De Kebab was aangebrand en koud en de de friet was slap en nat.
5 sep 2022 om 19:33 Bezorging zou 45 min duren. Dit was uiteindelijk 1u en 45 min. Eten was ook koud